In een slaperig vissersdorpje voor de kust van Washington groeiden twee Amerikaanse zussen op met de spannende verhalen tijdens het naaien van hun grootmoeder. Tijdens het lange visseizoen prikkelde hun grootmoeder hun verbeelding met verhalen over konijntjes. De konijntjes hadden zelf een moeilijke reis doorstaan en leefde in de achtertuin.

Regelmatig zei grootmoeder tegen de zusjes: ‘’Jullie hebben wat frisse lucht nodig. Ren naar buiten en kijk of je de konijntjes kunt vinden!’’

In 1986 dreef een visongeluk van hun vader de twee zusjes ertoe om een ‚Äč‚Äčeigenzinnige reis te maken van tragisch verlies naar hoopvolle genezing. Het was hun wijze grootmoeder die haar kleindochters liefdevol meenam naar haar naaikamer en hen leerde prachtige creaties te maken uit stof met naald en draad. Hiermee herstelde ze hun gebroken harten.

Vandaag de dag gebruikt Bunnies By The Bay deze levenslessen om de konijntjes en hun vrienden naar je toe te brengen. Het verlangen om liefde, comfort en veiligheid te brengen, is de rode draad in alles wat ze doen.


Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious