0

Knoeibestendig!

Geplaatst op: 07-09-2022

KNOEIBESTENDIG

Wanneer peuters in de ‘selluf doen’ fase komen, kan eten of drinken een uitdagende knoeiboel worden. Gelukkig is daar met Pura geen sprake van. De handige Pura my-my™ snackcup is namelijk speciaal gemaakt voor kleine handjes, zodat ze hun stukje fruit, kaas of worst heel makkelijk en zonder te knoeien zelf uit het bakje kunnen pakken. En met de siliconen Pura my-my™ tuitbeker verloopt de overgang van fles naar beker zonder problemen of knoeien. Beide producten zijn bovendien 100% plasticvrij, onbreekbaar en vaatwasserbestendig. Zo zijn ze niet alleen handig voor thuis, maar ook ideaal om eten en drinken onderweg in mee te nemen!

De Pura my-my™ snackcup ziet eruit als een heuse ufo, maar dan eentje met twee geïntegreerde handvatten en een handige flexibele opening. Hierdoor kunnen snacks er niet zomaar uitvallen, maar kan jouw kindje ze er wel makkelijk zelf uithalen. En ook de Pura my-my™ tuitbeker is zo ontworpen dat jouw kleintje er niet mee kan morsen. Zo is de lichtgewicht beker makkelijk vast te houden en voorzien van een speciale lekvrije tuit. Bovendien is de nauwsluitende dop zo ontworpen, dat deze er niet af kan springen. En als je kindje eenmaal wat meer bedreven is in het drinken uit een beker, kun je ‘m natuurlijk ook zonder deksel gebruiken of overstappen op de Pura my-my™ drinkbeker.

Medische silicone
Zowel de Pura tuitbeker, als de snackcup en drinkbeker zijn gemaakt van 100% medische silicone. Dat betekent zat ze niet alleen volledig plasticvrij zijn, maar ook vrij van BPA, PVC, Phthalaten en lood. Niet voor niets voldoen de producten van Pura aan de allerhoogste veiligheidseisen en zijn ze NONToxic gecertificeerd door MadeSafe.org. Bovendien kunnen ze wel tegen een stootje en gaan ze na gebruik gewoon in de vaatwasser.

De tuitbeker, drinkbeker en snackcup zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en niet geschikt in combinatie met hete vloeistoffen.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious