0

Met Sophie de giraf in het water!

Geplaatst op: 22-04-2024

SPITTER SPETTER SPATER,
MET SOPHIE DE GIRAF IN HET WATER

In bad gaan is natuurlijk veel leuker als je je favoriete speelgoed mee mag nemen! Maar let op, want niet elk speelgoed is geschikt om mee in het water te spelen. Deze badspeeltjes van Sophie de giraf zijn speciaal ontwikkeld voor onder de douche of in het (zwem)bad en zijn dan ook volledig waterdicht. Zo weet je zeker dat er geen schimmel aan de binnenkant kan ontstaan. Je kindje kan er dus veilig mee spelen en genieten van onbeperkte waterpret!

 

Badeendjegirafje
Dit Sophie de giraf So’Pure badspeeltje is gemaakt van 100% natuurlijk rubber afkomstig van de Heveaboom. Hierdoor is het volledig veilig voor je kindje om erop te sabbelen en kauwen. Dankzij de speciale ringvorm van het lijfje kunnen zelfs de kleinste handjes het speeltje makkelijk vastpakken en erin knijpen. Bovendien heeft dit badgirafje de hoogste certificering -4 sterren OK Biobased- toegekend gekregen, wat staat voor minstens 80% hernieuwbare grondstoffen.

 

Badbekers
Bij deze set heeft elke badbeker een andere kleur en gatenpatroon. Zo kan je kindje ze steeds weer opnieuw vullen om het water er op verschillende manieren uit te zien stromen. Hiermee wordt niet alleen de zicht en oog-handcoördinatie gestimuleerd, maar leert hij ook de relatie tussen oorzaak en gevolg, of het verschil tussen vol/leeg en zwaar/licht. Dankzij de zuignap kan de set eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Bovendien zit in de houder een klein molentje verborgen, dat je kind kan overgieten met water om aan het draaien te krijgen.

 

Badboekje
Heerlijk samen lezen in bad! In dit speciale badboekje nemen Sophie en haar vriendjes je kindje mee langs drie verschillende waterwerelden: de oceaan, de ijsschots en de vijver. Bovendien is er op elke pagina een kleine goudvis verborgen, waar je samen met je kindje naar op zoek kunt gaan.

 

 

Badpuzzel
Deze bijzondere 3D-badpuzzel bestaat uit vrolijke plastic figuurtjes, in de vorm van Sophie en haar vriendjes, die je op verschillende vormen kunt plaatsen. Deze vormen kun je vervolgens weer aan elkaar bevestigen, zodat een drijvende puzzel ontstaat. Niet alleen handig voor de motoriek, maar stimuleert ook het concentratievermogen en logisch inzicht. En als je kindje uitgepuzzeld is, kan het natuurlijk ook allerlei spannende wateravonturen beleven met de losse figuren.Copyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious