0

Sophie de giraf early learning toys set

Dit product is op voorraad. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen

€ 34,40

Aanbieding! van € 42,99 voor € 34,40!

De early learning toys set is ideaal om je baby te entertainen! Deze set bestaat uit een muzikale telefoon, rammel speelbal en stapelbloemen.

De muzikale telefoon is vrolijk van kleur en iedere keer als je de telefoon openklapt zie je een afbeelding van Sophie de giraf, Josephine de muis of Gabin de beer verschijnen. Oorzaak en gevolg worden op speelse wijze aangeleerd door de mogelijkheid om 5 verschillende melodietjes te activeren door op de grote knop te drukken. Alle kleine knoppen hebben ook ieder hun eigen geluidje.

De rammel speelbal is een vrolijke speelbal die de zintuigen van jouw baby stimuleert. Leuk om naar te kijken, vast te pakken, te rollen, om naar toe te kruipen, leuk om te zien en voor de allerkleinste handjes goed vast te pakken. Als de bal rolt, hoor je de balletjes en zie je Sophie de giraf in het midden ronddraaien.

De stapelbloemen bestaan uit acht kleurrijke bloemvormige blokken met daarop mooie patronen van Sophie de giraf en al haar vriendjes. Er zijn tal van verschillende manieren om met deze leuke blokken te spelen die helpen in verschillende stadia van de ontwikkeling van de baby. De patronen op de blokken helpen om baby's verbeelding te stimuleren en hem aan te moedigen om eigen verhalen te verzinnen.

Ideaal om cadeau te geven!

  • 3 speeltjes in een set
  • Leeftijd: vanaf 3 maanden
  • Verpakking: rood-wit doosCopyright 2024 Kleine Giraf | Webdevelopment Webparking & Artylicious